Grup Hepsi Fan Club ツ
Eğer sitemize üyeysen Hemen Giriş yap Very Happy

Eğer üye değilsen hemen üye ol!!

Bu Fırsat Kaçmaz Wink
Grup Hepsi Fan Club ツ
Eğer sitemize üyeysen Hemen Giriş yap Very Happy

Eğer üye değilsen hemen üye ol!!

Bu Fırsat Kaçmaz Wink
Grup Hepsi Fan Club ツ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grup Hepsi Fan Club ツ

Grup Hepsi Fan Club ツ'a Hoşgeldin; Misafir
Senin Toplam 0 Mesajın Var.
Perş. Ocak 01, 1970 Tarihinden Beri Bizimlesin

AnasayfaAnasayfa  PortaLPortaL  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

İsmi Uzun Çocuk

2 posters
YazarMesaj
|●¢ємяєкσℓιк●|
Moderatör
Moderatör
|●¢ємяєкσℓιк●|

Msj Sayısı : 127

İsmi Uzun Çocuk Empty
MesajKonu: İsmi Uzun Çocuk   İsmi Uzun Çocuk EmptyC.tesi Eyl. 19, 2009 10:00 am

yeni evlenmiş çiftlerin çocukları olmuyormuş.hep Allah'a dua ediyorlarmış.eğe çocukları olursa ismini dünyadaki en uzun isim koyucaklarmış.bir gün çocukları olmuş adını:"abdurrahmanşıkıdımşıkıdım sağdan soldan kıvır kıvır oyna"koymuşlar bir çocuk daha istemişler ismini dünyadaki en kısa isim koyacaklarmış bir çocukları olmuş adını"c" koymuşlar bir gün abdurrahman şıkıdım şıkıdım sağdan soldan kıvır kıvır oyna havuzun başında oyun oynarken havuza düşmüş. bunu gören "c" annesine koşmuş demişki:
anneciğim abdurrahman şıkıdım şıkıdım sağdan soldan kıvır kıvır oyna havuza düştü demiş annesi
-neee abdurrahman şıkıdım şıkıdım sağdan soldan kıvır kıvır oyna havuza mı düştü?
-evet anneciğim abdurrahman şıkıdım şıkıdım sağdan soldan kıvır kıvır oyna havuza düştü. bunu hemen babana haber ver babacığım abdurrahman şıkıdım şıkıdım sağdan soldan kıvır kıvır oyna havuza düştü babası:
-neeee abdurrahman şıkıdım şıkıdım sağdan soldan kıvır kıvır oyna havuza mı düştü?
-evet babacığım abdurrahman şıkıdım şıkıdım sağdan soldan kıvır kıvır oyna havuza düştü. bunu hemen amcana haber ver amcacığım abdurrahman şıkıdım şıkıdım sağdan soldan kıvır kıvır oyna havuza düştü.
-neeee abdurrahman şıkıdım şıkıdım sağdan soldan kıvır kıvır oyna havuza mı düştü?
-evet amcacığım abdurrahman şıkıdım şıkıdım sağdan soldan kıvır kıvır oyna havuza düştü.hemen toplanıp abdurrahman şıkıdım şıkıdım sağdan soldan kıvır kıvır oyna yı kurtarmışlar abdurrahman şıkıdım şıkıdım sağdan soldan kıvır kıvır oyna demişki
-babacığım ismim birazdaha uzun olsaydı boğulacaktım demiş
PerrY
Geçerken Ugradım..!
Geçerken Ugradım..!
PerrY

Msj Sayısı : 164

İsmi Uzun Çocuk Empty
MesajKonu: Geri: İsmi Uzun Çocuk   İsmi Uzun Çocuk EmptyC.tesi Eyl. 19, 2009 3:44 pm

sağol canm Very Happy

İsmi Uzun Çocuk
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Pm. den site ismi yollayanlar