Konu: Moderator başvurularınızı buraya yapınız. Çarş. Ağus. 26, 2009 1:14 pm
Moderatör Başvurularınızı buradan yapınız.Aşağıdaki soruları cevaplayınız ve cevap vermemizi beklemeyiniz.
Şuan Bir Sitede Moderatörmüsünüz ? : Hangi Bölümlere Mod olmak İstiyorsunuz? : Günde Kaç Saatinizi İnternette Geçiriyorsunuz? : Günde En Az Kaç Paylaşım Yapabilirsiniz? : Yaşınız :
Konu: Geri: Moderator başvurularınızı buraya yapınız. Perş. Ağus. 27, 2009 1:35 pm
Şuan Bir Sitede Moderatörmüsünüz ? :evet Hangi Bölümlere Mod olmak İstiyorsunuz? :farketmez Günde Kaç Saatinizi İnternette Geçiriyorsunuz? :5 Günde En Az Kaç Paylaşım Yapabilirsiniz? :100 Yaşınız : 13
Sandy[C] Geçerken Ugradım..!
Msj Sayısı : 149Kayıt tarihi : 26/08/09
Konu: Geri: Moderator başvurularınızı buraya yapınız. Perş. Ağus. 27, 2009 1:45 pm
anında kabul etmemizi bekleme gözden geçiricez sni
wiki_ricky Geçerken Ugradım..!
Msj Sayısı : 76Kayıt tarihi : 27/08/09Yaş : 27 Nerden : nereye(:
Konu: Geri: Moderator başvurularınızı buraya yapınız. Perş. Ağus. 27, 2009 1:52 pm
Şuan Bir Sitede Moderatörmüsünüz ? :bu siteden baska sitelere girmiyorum 1 tane vr ama diilim Hangi Bölümlere Mod olmak İstiyorsunuz? :onu siz karar verin Günde Kaç Saatinizi İnternette Geçiriyorsunuz? :3-4 Günde En Az Kaç Paylaşım Yapabilirsiniz? : belli miktarı yok ama çok yaparım Yaşınız : 12
уαѕємιη♥єѕrα
Üst DüzeyAdmin
Konu: Geri: Moderator başvurularınızı buraya yapınız. Perş. Ağus. 27, 2009 3:40 pm
şu anda izlemedesiniz en çok konu açan alır bu işi
'Dєminist
Üst DüzeyAdmin
Konu: Geri: Moderator başvurularınızı buraya yapınız. Perş. Ağus. 27, 2009 5:24 pm
Şuan Bir Sitede Moderatörmüsünüz ? :2 Mod. 3 admin.. Hangi Bölümlere Mod olmak İstiyorsunuz? :frketmez Günde Kaç Saatinizi İnternette Geçiriyorsunuz? :3-4 Günde En Az Kaç Paylaşım Yapabilirsiniz? :blmiyorum elimden gldiği kdr yparım Yaşınız :11
Sandy[C] Geçerken Ugradım..!
Msj Sayısı : 149Kayıt tarihi : 26/08/09
Konu: Geri: Moderator başvurularınızı buraya yapınız. Cuma Ağus. 28, 2009 6:45 am
wiki_ricky 9 konun var Duffy*m 10 konun var 2nizinkide hiç yeterLi değiL tabi çğaltmadıkça
уαѕємιη♥єѕrα
Üst DüzeyAdmin
Konu: Geri: Moderator başvurularınızı buraya yapınız. Cuma Ağus. 28, 2009 8:59 am
çok az
'Dєminist
Üst DüzeyAdmin
Konu: Geri: Moderator başvurularınızı buraya yapınız. Cuma Ağus. 28, 2009 1:58 pm
tmm cnm gerekirse çoğaltrmm
уαѕємιη♥єѕrα
Üst DüzeyAdmin
Konu: Geri: Moderator başvurularınızı buraya yapınız. Cuma Ağus. 28, 2009 2:27 pm